New Karaman Otel’de düzenlenen programa Okul Müdürü Özcan Üstün, Okul Müdür Yardımcısı Mustafa Yağcıoğlu ve öğretmenler katıldı. 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle bir araya gelen öğretmenler akşam yemeğini birlikte yediler. Yemek sonrası okul idaresi tarafından okulda göreve yeni başlayan öğretmenlere hoş geldin çiçeği takdim edildi.

Böyle güzel bir etkinlikte beraber oldukları için çok mutlu olduğunu ifade eden Karaman Cumhuriyet Nihat Arslan İlkokulu Müdür Yardımcısı Mustafa Yağcıoğlu, katılan herkese teşekkür ederek tüm öğretmen arkadaşlarının 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Okul Müdürü Özcan Üstün’de tüm arkadaşlarının 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak aralarına yeni katılan öğretmenlere, programa katılan öğretmenlere ve otel yetkililerine teşekkür etti.

Otelde sahne alan Elif Engin’in şarkıları ile doyasıya eğlenen öğretmenlere gecenin sürprizini Karaman Cumhuriyet Nihat Arslan İlkokulu öğretmenlerinden Mehmet Eroğlu yaptı. Eroğlu, meslektaşlarının kendisinden türkü söylemesini istemesi üzerine onları kırmayarak sahnede birbirinden güzel türkülerle meslektaşlarını ve dinleyenleri mest etti. Söylediği türkülerle büyük beğeni toplayan Eroğlu, tüm meslektaşlarının 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Program çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.