TCDD Taşımacılık AŞ Genel Müdürlüğü tarafından 24-30 Kasım arasında yüksek hızlı trenler ile anahat trenlerine bilet alan öğretmenlerin yüzde 50 indirimli seyahat edebileceği bildirildi.
TCDD Taşımacılık AŞ Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kendilerini eğitime ve öğrencilerine adamış, nesillerin mimarı, bilgili ve kültürlü bireylerin yetişmesinde büyük rolü olan öğretmenlere, Öğretmenler Günü dolayısıyla 24-30 Kasım arasında yüksek hızlı trenler ile anahat tren biletlerinde yüzde 50 indirim yapılacağı belirtildi.
Kampanyadan, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı veya bakanlık tarafından onaylanan her derece ve türdeki resmi ve özel okullarda çalışan öğretmenler, yükseköğretim kuruluşlarında çalışan öğretim elamanları, Türk uyruklu olup yabancı ülkelerde çalışan öğretmenlerin faydalanabileceği bildirilen açıklamada, kampanya biletleri için genel iade ve değişiklik kurallarının işletileceği kaydedildi.
Açıklamada, öğretmenlerin kampanya biletlerini gişeler, TCDD Taşımacılık AŞ internet sitesi, çağrı merkezine ait 444 82 33 numaralı telefondan ve anlaşmalı acentelerden alabilecekleri ifade edildi.