Karaman Eğitim Bir-Sen Okul Yöneticileriyle Bir Araya Geldi

Sendika binasındaki programa Eğitim Bir-Sen  işyeri temsilcileri, okul yöneticileri ve şube yönetimi katıldı.

Aşure ikramının yapıldığı toplantıda okulların sorunları ve çözüm yollarının yanı sıra okul temsilcilerinin görev ve sorumlulukları konuşuldu.

İşyeri temsilcisinin önemini vurgulayan Memur Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Yunus Özdemir:”İşyeri temsilcileri okullardaki bizim varlığımızdır. İlimizde çok sayıda okulumuz var, bu okulların sorunlarını ve başarılarını biz ilk elden okul temsilcimizden öğreniyoruz. Okul gezilerimizi mütemadiyen yapıyoruz, ara sırada bu tür toplantılarla biraraya gelerek genel değerlendirmelerde bulunuyoruz. Temsilcilerimiz sendikamızın nüvesidir ve okullarda bizim gözümüz, kulağımızdır. Okullardaki sendika panolarımız, dergi ve bültenlerimiz bizim o işyerindeki varlığımızın sembolüdür, kazanımlarımızın ve mücadelemizin anlatıldığı serlevhalardır dolayısıyla bunların güncellenmesi çok önemlidir.”dedi.

Temsilci toplantısının akabinde okul müdürleriyle biraraya gelen şube yönetimi; okul yöneticileriyle fikir alış verişinde bulundu. İl Milli Eğitim Müdürü ve Şube Müdürlerinin de katıldığı programda aşure ikramı yapıldı.