Engelli öğrencilerin karne sevici 

Karaman Cumhuriyet Nihat Arslan İlkokulu Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri bugün karnelerini aldı.
Engelli öğrencilerin karne sevinci ise görülmeye değerdi.
2013-2014 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönemi sona erdi. Öğrencilerde bugün karne alma telaşı vardı. Karnesini alan öğrenciler sevinçliydi. Ancak öğrenciler kadar engelli öğrencilerde bugün karne sevincine ortak oldular. 
Engelli öğrencilere karneleri öğretmenleri tarafından verildi. Karnelerini alan engelli öğrencilerin sevinci görülmeye değerdi. 
Milli Eğitim Bakanlığının başlattığı Eğitim Her Engeli Aşar projesi ile eğitim alan engelli öğrencilerin topluma kazandırılması için normal arkadaşları gibi eğitim alıyorlar. 

Eğitimin sonunda da karnelerine kavuşan öğrenciler diğer arkadaşları gibi bu sevince ortak oluyorlar.  Sevinçleri yüzlerindeki tebessümden okunan öğrenciler duygularını şu şekilde ifade ettiler;''Karne aldık çok mutluyuz sevinçliyiz, öğretmenlerimizi çok seviyoruz,''dediler.

Okul Müdürü Abdurrahman Koçak yaptığı konuşmada;'' Bu yıl birinci dönem eğitim öğretim yılının sonuna geldiğimiz için öğrencilerimize karnelerini veriyoruz. Okulumuzda yer alan öğrencilerimizin yanında özel eğitim sınıfımızda yıllardır hizmet vermeye devam ediyor. Bugün engelli öğrencilerimizde karnelerini alma sevincini yaşıyorlar. Bakanlığımızın uyguladığı eğitim her engeli aşar projesi kapsamında ve engellilerimize de daha fazla değer vermek için öğrencilerimizin mutlaka eğitimden geçirmek istiyoruz. Bu nedenlerde sınıflarımızda engelli öğrencilerimize seviyelerinde bilgileri eğitimleri verilmektedir. Bugünde öğrencilerimiz karnelerini alarak normal arkadaşları gibi bu sevinci hep birlikte yaşıyorlar,''dedi.
Karnesini alan engelli öğrenciler ise evlerinin yolunu tuttu.