Selam, dostluk ve kardeşlik temalarını vurguladılar
Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi Mesleki Tatbikat Kulübü öğrencileri Cuma namazı öncesinde  gerçekleştirilen etkinliklerine  devam ediyor.

Karaman il merkezi, merkeze bağlı belde ve köy camilerini kapsayan  etkinliklerin temel amacı; İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin mesleki  alanda daha iyi yetişmelerine  ve öğrendikleri teorik bilgileri yaşamlarında  rahatlıkla uygulamalarını sağlayacak mesleki formasyonu elde edebilmelerine katkıda bulunmak  olarak ifade edildi. 
Selam, dostluk ve kardeşlik temalarına vurgunun yapıldığı son program, Karaman merkeze  35 kilometre uzaklıktaki Bozkandak Köyü Merkez Camii'nde gerçekleştirildi. Okul Müdürü Mehmet Yalvaç’ın, Meslek Dersi Öğretmeni Ramazan Demirci’nin ve 12 öğrenciden oluşan ekibin katıldığı etkinlikte  Kur’an-ı Kerim, Mevlid-i Şerif, ilahiler ve şiirler İmam Hatip Lisesi Mesleki Tatbikat Kulübü öğrencileri tarafından okundu ve dualar edildi. Gerçekleştirilen etkinlik kadın ve erkekten oluşan cemaat tarafından ilgi ve beğeniyle takip edildi. Oluşan duygu selinin göz yaşlarına sebep olduğu programda, Cuma namazı da  öğrenciler tarafından kıldırıldı. Cemaatin öğrencilere olan sevgisi  görülmeye değerdi. 
Gerçekleştirilen programdan oldukça memnun kalan  cemaat; İmam Hatip Lisesi öğrencilerine, öğretmenlerine ve idarecilerine teşekkür ederek  bu tür programların devamlı yapılması konusunda  isteklerini  vurguladılar. Kendilerine gösterilen ilgiden dolayı mutlu olan öğrenciler, mutluluklarını ifade ederek  din görevlilerine ve vatandaşlara teşekkür ettiler.


Başlatılan bu uygulamanın diğer köy  ve kasabalarımızda da gerçekleştirileceği  ve  tüm yıl boyunca kesintisiz devam edeceği ifade edildi.