Öğretmenevi Otağ Tesislerinde yapılan programa Bifa A.Ş. Onursal Başkanı Yılmaz Babaoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Necati Babaoğlu,  öğrenci velileri, öğrenciler ve  davetliler katıldı.

Program, yemek ikramının ardından, 8. sınıf öğrencilerinin diploma töreniyle devam etti. Protokol üyeleri ve öğretmenlerinin elinden diplomalarını alan öğrenciler, Babaoğlu Koleji’nin 12. mezunları oldular.

Gecede açış konuşmasıyla  davetlilere seslenen okul müdürü Hilmi Erdoğdu:”  5 Eylül 2000 tarihinde başlayan eğitim maratonumuz, bugün 12 yılını tamamlamıştır. 12. Mezuniyet  gecemizde, başarılarımızı kat kat artırmanın vermiş olduğu gurur ve öğrencilerimizi bir üst eğitime hazır etmenin sevinciyle karşınızdayız.

Özel Babaoğlu ailesi olarak bugün,  8. sınıftan mezun olan 55 öğrencimizin mutlu, aynı zamanda hüzünlü gecesinde sizlerle bir araya geldik. Mezun olan öğrencilerimizle ne kadar gurur duysak, ne kadar gurur duysanız  azdır. Zira, bu yavrularımız hem davranışlarıyla hem de akademik başarılarıyla okulumuzun, Türkiye’nin en iyi okulları arasına  girmesini sağlamıştır. Okulumuz 2009, 2010 ve 2011 yıllarında yapılan SBS’ lere damgasını vurarak,  3 yıl üst üste hem Karaman’ın zirvesinde, hem de Türkiye’nin en iyi 100 okulu arasında yerini sağlamlaştırmıştır.                                                                                          

Çocuklarımızın yetiştirilmesinde bizlere desteğini esirgemeyen BİFA Bisküvi A.Ş. Onursal  Başkanı Sayın Yılmaz Babaoğlu’na, Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Necati Babaoğlu’na ve BİFA ailesine, siz değerli anne babalara, okul aile birliği üyelerine, hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan öğretmen arkadaşlarım ve okul çalışanlarına teşekkür ederim. ” dedi.

Hilmi Erdoğdu’ nun ardından konuşan Yılmaz Babaoğlu da öğrencilere gelecekle ilgili nasihatlerde bulunup, başarılı olabilmenin kurallarını öğrencilerine anlattı.

            Davetlilere yemek ve diğer  ikramların yapıldığı gecede, Babaoğlu Marşı eşliğinde kepler havaya atıldı. Mezuniyet gecesi, öğrenci ve öğretmenlerin eğlenceleriyle sona erdi.