Erkan, “Kurumumuz 3 yıl önce kurulan Özel Babaoğlu Anadolu Lisesi ile başarı zincirlerine halkalar eklemeye devam ediyor. Bu yıl YKS de tercih yapan öğrencilerimizin üniversiteye yerleşme oranı %83 olarak büyük bir başarıya ulaştığımız için ayrıca gurur kaynağımız oldu. Bu süreçte 11. veya 12. Sınıfta okulumuza gelen öğrencilerimize katkısı olan diğer okul idarecileri ve öğretmenlerimize de sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

Bu başarının öğretmen-veli-öğrenci ve okulun bütünlüğü ile sağlandı. Kazanan öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar dilerim. Kadroya eklenen yeni öğretmenlerimiz ile gelecek yıl, her bir önceki yılın başarısını ileriye taşımak her zaman ilk hedefimiz olacaktır. Yeni öğrencileri hedeflerine ulaşmak için okulumuza bekliyoruz ve bu sene yeni uygulayacağımız öğrenci takip sistemi ile öğrencilerimizi velilerimiz de anlık olarak telefonlarına indireceği uygulamamız ile birlikte daha kontrollü öğrenci veli ve öğretmen üçlüsü olarak her daim koordineli bir sistemimizin alt yapısını hazırlamış bulunmaktayız.” dedi.

Okul müdürü Şenol Erkan, bu başarı için emeği geçen öğretmenlere, hedefe ulaşmak için gecesini gündüzüne katan öğrencilere, maddi manevi desteklerini esirgemeyen velilere ve bu kurumları Karaman eğitimine sunan BİFA A.Ş Onursal Başkanı Yılmaz Babaoğlu ile Yönetim Kurulu Başkanı Necati Babaoğlu’na teşekkür etti.

Kazanan öğrencilerin bölümleri şu şekilde;

TIP FAKÜLTESİ

ECZACILIK FAKÜLTESİ

HUKUK FAKÜLTESİ

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

EĞİTİM FAKÜLTESİ

İLETİŞİM FAKÜLTESİ

PSİKOLOJİ

PDR

SAĞLIK BİLİMLERİ MYO

ADALET MYO

GASTRONOMİ

İSTATİSLİK

TEKNİK BİLİMLER MYO