Okul Müdürü Mehmet COŞAR konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Başarı Koleji olarak, Karaman'ın öğrencilerine okulumuza kayıt olabilmek ve indirim hakkı sağlayan, her yıl düzenlemekte olduğumuz seviye belirleme sınavı bu yıl lise öğrencileri için Karaman'da bir ilk olan Özel Fen Lisemiz için düzenliyoruz. 28 Mayıs 2016 Cumartesi günü 9, 10 ve 11. sınıflar için saat 10.00'da okulumuzda yapılacak olan sınava başvurular için sitemizde bulunan formumuzu doldurarak kayıt yaptırabilirsiniz. (Başvuru linki: http://www.ozelkaramanbasari.k12.tr/sinav_lisebasvuru.php )
15 yıllık tecrübe ve birikimlerimizle 2016-2017 eğitim-öğretim yılında faaliyete geçireceğimiz Karaman’da bir ilk olan Özel Fen Lisemiz yeni binamızda, profesyonel öğretmen kadrosu, tam donanımlı sınıflarımız ve teknolojik araç ve gereçlerle hizmete girecektir.
Bu yıl orta okulu bitiren öğrencilerimiz  TEOG sınavına göre (Türkiye'de % 12'lik dilimde olmaları gerekmektedir.) 10,11 ve 12. sınıfa gidecek  öğrenciler ise yapacağımız sınavdaki başarı durumuna göre kayıt yaptıracaktır. Tüm öğrencilerin TEOG sınavında girdiği yılki Türkiye’deki % 12’lik dilimde olmaları gerekmektedir.
Ayrıca sınav ve başvurular hakkında detaylı bilgiler için okulumuz rehberlik servisine müracaat edebilirsiniz” dedi.
Başvuru için tıklayınız
(Başvuru linki: http://www.ozelkaramanbasari.k12.tr/sinav_lisebasvuru.php )