Yapılan mezuniyet programı yenilen akşam yemeği ile başladı. Okul Müdürü Mehmet COŞAR’ın konuşması ile program devam etti.

Öğrenciler için hazırlanmış olan sunum izlenirken öğrenciler ve velileri hem neşeli anlar yaşarken hem de yer yer duygulandılar. Program 8. sınıf öğrencileri adına Enes Kaan GÖKBELEN ve Yaşar KOÇAK’ın 7. sınıf öğrencileri adına Şerife Hesna KURT ve Ayşenur COŞKUN'a Bayrak devir teslimi ile devam etti.

Daha sonra okul birincisi Enes Kaan GÖKBELEN mezuniyet kütüğüne isimliğini çaktı ve plaketini eski Vali Yardımcısı Muammer BALCI’dan aldı. Okul ikincisi Yaşar KOÇAK İl Milli Eğitim Müdürü Asım SULTANOĞLU'ndan ve okul üçüncüsü Mesude Betül BAYINDIR ise İl Milli Eğitim Şube Müdürü

Abdurrahman KURT'un ellerinden plaketlerini aldılar. Sınıf rehber öğretmenlerinin öğrencilere verdikleri diplomaların ardından söyledikleri şarkılarla programın sonuna gelindi. Programın son bölümünde ise öğrenciler keplerini havaya atarak mezun olmanın haklı gururunu yaşadılar. Öğrencilerin müzikli eğlencesinin ardından mezuniyet programı sona erdi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Okul Müdürü Mehmet COŞAR; ”Özel Karaman Başarı ailesi olarak 8. Sınıflarımıza bundan sonraki eğitim öğretim hayatında mutluluk ve başarılar dileyerek mezuniyetlerini kutlarız. Programda emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve saygıdeğer velilerimize çok teşekkür ederim”dedi.