18 Mart Çanakkale Zaferi münasebetiyle hazırlamış olduğu "Son Kale Çanakkale" adlı anma programını 18.03.2012 günü Piri Reis Kültür Merkezinde izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Anma programınaa Karaman Valisi Süleyman Kahraman, Cumhuriyet Baş Savcısı Mustafa Kemal Çokdinç, Garnizon Komutanı J. Alb. Selçuk Boz, Belediye Başkanı Vekili Recep Oğuzcan, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Sabri Gökmen, Protokol üyeleri ve Gaziler katıldı.

Vali Kahraman ve beraberindeki protokol üyeleri program öncesi salonu gezerek öğretmen ve öğrencilerden bilgi aldılar.

Öğrenciler tarafından misafilere ekmek ve üzüm hoşafı ikram edildi. Protokol daha sonra okulun görsel sanatlar öğretmenleri Emre Gümüş ve Şeref Kurt'un hazırlamış olduğu görsel materyallerle süslenen salonu gezdi. Adeta kendisini Çanakkale'de hissettiğini ifade eden Vali Kahraman, çok duygulandığını dile getirdi. Öğrencilerin hazırlamış olduğu anma programı şiirler, tiyatro ve türkülerle devam etti. Programın bir çok kısmında izleyicilerin gözyaşlarına hakim olamadığı gözlendi. Anma programının sonunda izleyicilerden yoğun alkış alan örencileri, başta Karaman Valisi Süleyman Kahraman ve diğer protokol üyeleri tek tek tebrik etti.

Okul yetkilileri böyle bir programı hazırladıkları için Türkçe Öğretmeni Furkan Aktaş'a Müzik Öğretmeni Emre Yıldırım'a Sosyal Bilgiler Öğretmenleri M. Onur Tandoğan ile Rabia Öztürk'e ve Görsel Sanatlar Öğretmenleri Emre Gümüş ve Şeref Kurt'a ve emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkürlerini ifade ettiler.

Anma programı toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.