Özel Karadağ Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Onuralp sınav hakkında yaptığı açıklamada; “Özel Karadağ Anadolu Lisesi kısa sürede eğitimde yeni yaklaşımlar ve öğretim alanındaki özverili çalışmaları sayesinde halkımızın ve öğrencilerimizin teveccühüne mazhar olmuştur. Bu durum Karadağ Ailesi olarak bizlere yeni ufuklar açmakta ve işimizi en iyi şekilde yapma konusunda aşk ve şevk le çalışmamızı sağlamaktadır.

Gençlerimize hizmet etmenin verdiği mutluluğun, başka duygulara benzemediğini, gençlerimizi Milli ve Manevi duygularla bezeyerek, Çevresine, Vatanına, Milletine hizmet edeceklerini bilmek, bizim mutluluğumuzun ve çalışmalarımızın ana kaynağıdır.

Bu doğrultu da, okulumuzun 24 Mart tarihinde düzenleyeceği bursluluk sınavına liselerin 9. 10. ve 11.sınıfların da okuyan tün gençlerimizi sınava girmeye davet ediyorum. www.ozelkaradag.com sitemizi ziyaret ederek sınav başvurularını yapabileceklerdir. Sınavlar tamamen ücretsizdir. Sınavlar okulumuzun Esentepe Mahallesi/ Hadim Yolu üzerindeki yerleşkesinde yapılacaktır.

8.sınıf öğrencilerine ise aynı şartlarda 25 Mart Pazar günü saat 10.00’da sınav yapılacağını ortaokulların 8. sınıflarında okuyan tüm gençlerimizi sınava girmeye davet ediyorum.” dedi.

Sınav Günleri, Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanından saat 09.00 itibariyle ücretsiz olarak servis kaldırılacak. Sınav sonucunda derece yapan öğrenciler için her sınıf seviyesinde %100, %75, %50 ve %25 oranlarında eğitim bursu verilecek.

Ayrıca sınava giren öğrenciler için sürpriz hediyeler olacak.