Özel Karaman Anadolu Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin açılışı Karaman’da geniş bir katılımla yapıldı.

Elmaşehir Mahallesi Malazgirt Caddesi BİAY Konutları altında hizmete giren kreşin açılış törenine Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker, davetliler ve öğrenci velileri katıldı.

Kurdele kesimi öncesi açılış konuşması yapan Kreş yetkilisi Rabia Yatsıbaş Bulgaz yaptığı konuşmada; “Yeni bir oluşumun başındayız ve hepimiz çok heyecanlıyız. Bu heyecana ortak olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Okulumuz 0-6 yaş dönemi çocuklarımıza hitap edecek şekilde, onların geleceklerini en iyi şekilde tamamlayabilecekleri, sağlıklı, ferah ve güzel bir ortam hazırladık. Kıymetli kadromla ve deneyimli öğretmenlerime onları teslim ediyoruz. Onları en güzel şekilde yetiştirip hayata hazırlayacağız. Saygıyı, sevgiyi ve kendilerine güveni aşılamak için elimizden geleni yapacağız. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra kürsüye davet edilen Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker: “Bizim için Süleyman’da, Rabia’da çok özel insanlar. Karaman’a böyle bir eser kazandırdıkları için kendilerini kutluyorum. Geldiğim zaman okulun içerisini gezdim, çok başarılı ve çok güzel sonuçlar alacaklarına inanıyorum. Allah yardımcıları olsun” dedi.

Kurdele kesiminin ardından çocukları ile birlikte kreşi gezen veliler bol bol fotoğraf çekindi. Açılış töreni verilen ikramlar ile son buldu.