Karaman Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi okul bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine Karaman Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Kurt, Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Yaşar Göktepe, Karaman Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven, MHP Kadın Kolları Başkanı Zehra Uysal, okul personeli, öğrenciler ve veliler katıldı.

İftar yemeği sonrası konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Kurt; “Bizim bu okulumuzda özel öğrencilerimiz var, engelli öğrencilerimiz var. Biz olaya şöyle bakıyoruz, eğer bir insanda, bir öğrencide eksilen bir taraf var ise onu ikame edecek, telafi edecek, kuvvetlendirecek başka bir taraf mutlaka vardır. Önemli olan o tarafın tespit edilip kuvvetlendirilmesi ve ortaya güzel işlerin çıkarılması. Uygulama okulumuz bu amaçla hizmet ediyor. Ben bu mübarek ayda tutulan oruçlarımızın kabul olmasını diliyor, programa katıldığınız hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

İftar yemeği Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi Müdürü Barbaros Orman tarafından yapılan yemek duasının ardından sona erdi.