Ziyarette okul personelini kapıda karşılayan Palmi Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Arslan ve yönetim kurulu üyeleri, misafirlerini en iyi şekilde ağırladı.
Ziyaretten dolayı memnuniyetini bildiren Arslan misafirleriyle birlikte öğle yemeğinde bir araya geldi. Yemek sonrası Palmi Büskivi Personelinin Arslan’ın doğum günü olması nedeniyle de sürpriz kutlama gerçekleştirdiler. Bu sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Arslan, sürprizi hazırlayan personeline de teşekkür etti.
Okul Müdürü Mustafa Yağcıoğlu, Lütfi Arslan’a okula yaptığı destek ve gösterdiği ilgiden dolayı bütün personeliyle ziyaret edip, bizzat teşekkür fırsatı yakaladıklarını ifade etti. 
Arslan, misafirleri ile tek tek ilgilenip teşekkür ettikten sonra yaptığı konuşmada; "Kendi çocuklarımızda yaklaşık 15 yıl önce Cumhuriyet İlköğretim Okulunda okumuş ve mezun olmuşlardı. O zamanları okulun derslik yetersizliği nedeniyle çocuklarımız sabah 5’te okula giderlerdi. Biz de Milli Eğitim Müdürlüğü ile istişare yaparak, imzaladığımız protokolle 3 katlı ek bina yaptık. Eğitime, öğrencilerimize her türlü desteği vermeye de devam ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz inşallah" dedi. 
Ziyaret hep birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.