Makbule Orman Ortaokulu'nun 2014-2015 eğitim öğretim yılı Erasmus+ programı dahilinde kabul edilen “Healthy European Youth 2014-2017 EASMUS + (Sağlıklı Avrupa Gençliği)” projesinin tanıtım toplantısı yapıldı.


30 Aralık tarihinde yapılan toplantıda projenin konusu anlatıldı. Çocuklara sağlıklı bir hayat anlayışı kazandırmak ve sporu bir alışkanlık haline getirmelerini sağlamak amacıyla hazırlanan projenin tanıtım toplantısına; Milli Eğitim Şube Müdürleri, Tarım Hayvancılık ve Gıda İl Müdürü, Gençlik ve Spor İl Müdürü, çevre okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Sağlıklı Avrupa Gençliği projesinin ortakları ise şu ülkelerden oluştu: Romanya, İspanya, Finlandiya, Yunanistan, Estonya, Slovakya, Polonya ve İtalya.

Proje tanıtım toplantısında projenin ortağı olan ülkelerin kültürlerinin tanıtıldığı panolar sergilendi. Ayrıca, Türk kültürünü yansıtan Anadolu sergisi de gelen konuklar tarafından ilgi gördü.

Makbule Orman Ortaokulu’nun proje tanıtım toplantısına katılan konuklara, okul öğretmenleri tarafından müzik ziyafeti de verildi.

HABER MERKEZİ