Salihli Belediyesi ve Salihli Belediyespor Kulübü işbirliğiyle Sağlık ve Spor projesi kapsamında Hafsa Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde panel düzenlendi. Türkiye Voleybol Bayanlar 1. Liginde mücadele eden Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımının takıldığı panelde, sporun sağlıklı bir yaşam için önemi ve spor yapan öğrencilerin de çok başarılı olabildiği vurgulandı.

Hafsa Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Seminer Salonu’nda gerçekleştirilen panelde Salihli’nin Sultanları öğrencilerin spora dair sorularını cevapladı.

Salihli’yi özellikle okulları çok sevdiğini söyleyen Belediye Başkanı Zeki Kayda, “Gençlerimizi çok önemsiyoruz. Yıllarca eğitim camiasında görev aldım. Bugün Belediye Başkanıysam öğrencilerim sayesindedir. Bunun için bu gençlere hizmet etmek her zaman söylüyorum bizim için ibadet etmek gibidir. Bu ülkenin geleceği sizlersiniz. Bir gencin sosyal olarak kendini geliştirmesi gerekiyor. Bugün Salihli Belediyespor’da 2 bin lisanslı sporcumuz var. Voleybol takımımız bizim için çok önemli. Bayanların bu ülkenin yönetiminde, yönetiminde ötesinde geleceğin hazırlanmasında iradelerinin ne kadar güçlü olduğunu çok iyi biliyoruz. Erkeklere voleybolu bayanlarımız sevdirdi. Sizlerle onları bugün bir araya getirmekte amacımız, onlar sizin için bir rol model. Sporu ve sporcuyu çok seviyoruz. Bunun için üzerimize düşen görevi yerine getirerek, Salihli’mize Atatürk Spor Salonu’nu kazandırdık. Hepinizin bir vizyonu olmalı ve o vizyona ulaşmak için çok çalışmalısınız. Okul Müdürümüz Gürcan Demir’e, öğretmenlerimize teşekkür ediyorum, siz değerli öğrencilerimizi seviyoruz” dedi.

Panele, Belediye Başkanı Zeki Kayda, Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, Belediyespor Kulüp Başkanı Serkan Sözer, Okul Müdürü Gürcan Demir, Kulüp Yöneticileri, Baş Antrenör Kürşad Çetin ve ekibi, Belediyespor Voleybol Takımı ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.