Sarıveliler Turcalar İlkokulu öğrencileri Öğretmenleri Mustafa Demirtaş ile birlikte Kaymakam Ali Öner’i makamında ziyaret etti. 2015-2016 eğitim-öğretim yılı açılışı ve ilköğretim haftası nedeniyle yapılan ziyarette Kaymakam Ali Öner, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Eğitimde her daim ve her zaman elimizden gelen tüm çaba ve gayreti göstermeye çalışıyoruz. Çocuklarımızın kıyaslama yapabilmeleri, çevreyi tanıyabilmeleri, ilim, bilgi üretebilmeleri ve ülkemizin daha iyiye gitmesi adına çocukların eğitimi çok önemli. İnsan çok önemli ve biz insan onuruna yakışan, gelecekte de topluma, ülkemize ve dünyaya faydalı gençler yetiştirmeye niyetliyiz.” dedi.
Kaymakamımız Ali Öner, ziyarette öğrencilerle yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti. Adiller Şehit Öğretmen Ali Yıldız İlkokulu öğrencileri de öğretmenleri ile birlikte Garnizon Komutanı Sedat Türk’ ü makamında ziyaret ederek çiçek takdim ettiler. Ahmet Tufan Şentürk İlkokulu öğrencileri Belediye Başkanı Hayri Samur’u makamında ziyaret ederek Başkan Samur’a çiçek takdim ettiler.
Prof. Dr. İbrahim Canan Anaokulu öğrencileri ise Milli Eğitim Müdürü Musa Dalkılıç’ı makamında ziyaret ederek çiçek takdim ettiler. İlçe Milli Eğitim Müdürü de öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.