Abdurrahim Karakoç İlkokulu 2. Sınıf öğrencilerince hazırlanan “Sevgi Kardelenleri Anneler Gününüzü Kutluyor” adlı program, Yunus Emre Konferans Salonunda yapıldı.


Program,  velilerin yoğun ilgisine ve takdirine şayan oldu. Salonun velilerce tamamen dolduğu programda;  korodan şarkılar, şiir dinletisi, monolog,  öğrencilerden oluşan folklor ekiplerince;  “Çayda Çıra, Hüdayda, Ankara Misketi ve halay” gösterileri sunuldu. Program sonunda öğrencilerce annelerine mektup ve çiçek verme töreni yapıldı. 


Okul Müdürü Erdal Demir;  programı hazırlayan 2-D Sınıfı Öğretmeni Jale Tekin’e, 2-E Sınıfı Öğretmeni Gülay Türk’e, 2-C Sınıfı Öğretmeni Şükran Kaya’ya ve programda emeği geçen velilere “Sevgi Kardelenleri Teşekkür Belgesi” takdim etti. Program sonunda ayrıca öğretmenlerimize sınıf velilerince çiçek takdimi yapıldı. Program sonunda Okul Müdürü Erdal Demir; bu programın tam bir okul ve veli dayanışmasını sağlama yönünde büyük katkısının olduğunu, etkinliklerinde bu dayanışma içerisinde gerçekleştirildiğini söyledi. 
Erdal Demir;  programın kapanışı sırasında yapmış olduğu teşekkür konuşmasında “Okulumuzda bu tür sosyal faaliyetler ve öğrencilerin kendilerini ifade edecekleri etkinlikler her yıl artarak devam edecektir,  bu programda emeği geçen başta programı hazırlayan öğretmenlerime, salonu tahsis eden  Karaman Belediyesi’ne,  emekleriyle programa destek olan teknik ekibe, velilerimize ve herkese şükranlarımı sunuyorum,” dedi.