Karaman Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü tarafından kaleme alınan “ Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Personeli İçin Halkla İlişkiler” başlıklı proje Mevlana Kalkınma Ajansı tarafından kabul edildi.

Mevlana Kalkınma Ajansı’ nın 2014 yılı TR52-14-TD-02 referans numaralı Teknik Destek Programı kapsamında projelendirilen faaliyetlerin başında insana yatırım ve eğitim yer alıyor.  Karaman Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü personeli için düzenlenecek eğitimlerde Stresle başa çıkma yöntemleri, etkili iletişim, güzel konuşma teknikleri ve aile içi iletişim konularında seminerler düzenlenecek.

18.09.2014 tarihinde imzalanan protokol de konuşan Sosyal Güvenlik İl Müdürü Hüseyin Akdere, “Eğitimin hizmet kalitesinin artırılmasında ki önemi her geçen gün daha da artmaktadır. Hemşerilerimize daha kaliteli hizmet verebilmek, projenin temel hedefidir. Bu hedef doğrultusunda kurum içi eğitimlere ilerleyen dönemlerde de devam edilecektir. Proje koordinatörümüz Sayın Özlem Arı Koçak ve proje yöneticimiz Sayın Mustafa Küçükbasmacı’ yı projedeki özverili çalışmalarından dolayı tebrik ederim” dedi.