SINAV OKULLARI GENEL MÜDÜRÜ: METİN ÖZER

KARAMAN ŞUBESİ KURUCU MÜDÜR: BÜNYAMİN TAŞÇI

MÜDÜR YARDIMCISI: ENİSE TEKEŞ ATALAY

MATEMATİK-GEOMETRİ: HARUN BEDLEK: Deneyimleri; Karaman final, birey sınav, prodem, karaman matematikçi, sınav fen ve Anadolu lisesi(kadrolu)14 yıllık deneyim. Karaman’da ikamet etmektedir.

MATEMATİK- GEOMETRİ: SALİH MOLLAOĞLU: Deneyimleri; Karaman uğur, final, sınav, prodem, matematik kursu, kolej, sınav fen ve Anadolu lisesi (13 yıllık deneyim)Karaman’da ikamet etmektedir.

MATEMATİK-GEOMETRİ: SERHAT BİLGİLİ: Ankara genel merkez(Ders ücretli)

TÜRKÇE-EDEBİYAT: TUBA SÖĞÜT: Deneyimleri; Nevşehir çözüm, altın yıldız koleji, prodem, sınav fen ve Anadolu lisesi(kadrolu)8 yıllık deneyim. Karaman’da ikamet etmektedir.

TÜRKÇE-EDEBİYAT: BÜNYAMİN CEYHON: Deneyimleri; Karaman fentaş, final, sınav, MEB, sınav fen ve Anadolu lisesi(15 yıllık deneyim)Karaman’da ikamet etmektedir.

KİMYA: ÖZLEM EREN: Deneyimleri; Isparta sınav, Konya arma eğitim kurumları, sınav fen ve Anadolu lisesi(kadrolu)8 yıllık deneyim. Karaman’da ikamet etmektedir.

KİMYA: MURAT BOZ: Deneyimleri; kolej, sınav fen ve Anadolu lisesi;10 yıllık deneyim. Karaman’da ikamet etmektedir.

BİYOLOJİ: ESRA KAYA: Deneyimleri; Kolej, final, sınav fen ve Anadolu lisesi(kadrolu) 8 yıllık deneyim. Karaman’da ikamet etmektedir.

BİYOLOJİ: CELALETTİN ŞİMŞİR: Deneyimleri; Karaman fentaş, uğur, final, Konya pema koleji, sınav fen ve Anadolu lisesi(14yıllık deneyim) Konya’da ikamet etmektedir.

FİZİK: İBRAHİM AYDOĞU: Deneyimleri; Karaman fentaş, sınav, birey, MEB, sınav fen ve Anadolu lisesi(15 yıllık deneyim)Karaman’da ikamet etmektedir.

FİZİK: NEZAHAT CAN: Deneyimleri; Hatay kavram dersanesi, kolej, ekin kursu, sınav fen ve Anadolu lisesi(kadrolu)8 yıllık deneyim. Karaman’da ikamet etmektedir.

COĞRAFYA: HÜSEYİN YALÇINER: Deneyimleri; Konya eksen, bilgi eğitim kurumları, vizyon, karaman prodem, MEB, sınav fen ve Anadolu lisesi(14yıllık deneyim)Karaman’da ikamet etmektedir.

TARİH: BÜNYAMİN TAŞCİ: Deneyimleri; kolej, prodem, sınav fen ve Anadolu lisesi(kadrolu)15 yıllık deneyim. Karaman’da ikamet etmektedir.

TARİH: SAKİNE SARI UYSAL(Kadrolu)Karaman’da ikamet etmektedir.

İNGİLİZCE: AZİZ TEKE: KMÜ Eğitim fakültesi araştırma görevlisi

REHBERLİK: ALİYE GÖKTEKİN(kadrolu)Karamanda ikamet etmektedir.

ADRES: Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi İBF çaprazı-Özel İdare karşısı

TEL:03382280022-05464960610

İNTERNET SİTESİ: sinavkaraman.com