Sınav başvuruları www.tekinkoleji.com adresinden online olarak yapılabiliyor. Tekin Okulları 4. sınıftan lise son sınıfa kadar kademelerde öğrencilere düzenledikleri sınavlar kapsamında burs veriyor. Birinci olan öğrencilere, yüzde 100’e varan oranda burs imkânı sağlanırken sınavda başarı sağlayabilen öğrenciler de Tekin Kolejinden başarı oranlarıyla indirim kazanacak ve Karaman’ın en özel eğitimi ile tanışacak. 

2018 de rekor başvuru ile 3.500’den fazla kişinin katılım gösterdiği bursluluk sınavına katılım kontenjanlarla sınırlıdır.

Tekin Koleji’nde, çocuklarımıza kendilerini benzersiz ve değerli hissetmeleri, yaşam boyu başarıya ulaşmaları için rehberlik ediliyor. Eğitim modelimiz doğrultusunda çocuklar Akademik Başarıyla birlikte, İngilizce’yi akıcı konuşuyor, Teknoloji’yi etkin kullanıyor. Spor ve Sanatla ilgilenerek büyüyorlar. Kişisel Gelişimlerini tamamlayıp, özsaygı, özgüveni olan, sorumluluk bilinci gelişmiş, mutlu gençler olarak hayata hazırlanıyor.

Tekin Kolejinde nitelikli ve yenilikçi bir eğitim için gerekli tüm alt yapıyı düşünülmüş. Fiziki şartları ve okul iklimi öğrencilerin yaratıcılıklarına olanak sağlayacak şekilde tasarlanmış. Tekin Koleji’nde “TE-5 Eğitim Modeli” ile kariyer planlama, hayata ve sınava hazırlık çalışmaları tecrübeli akademik kadrolarla bütünleştirilmiş.

Özel Tekin Ortaokulu ve Anadolu lisesinde sunulan eğitim öğretim olanakları,

* Benzersiz TE-5 eğitim modeli

* Karaman’ın İLK ve TEK VIP Koleji

* 14 kişilik sınıflar

* Deneyimli ve uzman eğitim kadrosu

* Yoğun yabancı dil eğitimi

* Etkin rehberlik sistemi, psikolog desteği, anne baba okulu ve ebeveyn rehberliği

* Liselere ve Üniversitelere hazırlık için özel program

* Birebir etüt ve ders imkanı

* Soru çözüm ve akademik gelişim kampları

* Kitap bitirme, eksik tamamlama ve ödev yapma saatleri

* Kültür ve bilim gezileri, spor, dil ve akademik kamplar, eğitim programları

* Kodlama, robotik dersleri, voleybol, satranç, drama, akıl oyunları, basketbol, resim, ebru, matematik, İngilizce, Almanca ve futbol kursları.

Akademik ve sosyal altyapısı yüksek düzeye ulaşmış, akademik olgunlukta, gelecek hedefleri olan öğrenciler Tekin Koleji sisteminde çok daha başarılı olmaktadırlar. Sınırlı sayıda ki öğrenci kontenjanı bu yüzden kabul ve bursluluk sınavı ile doldurulmaktadır.