Tekin Okulları tecrübeleri bir araya getirmeye devam ediyor

 İlimizin öncü eğitim kurumlarından Tekin Özel Okulları kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Tekin Ortaokuluna da ilimizin tanınmış eğitimcilerinden Emin Yıldırım kurucu Müdür olarak görevine başladı. Yıldırım 1953 doğumlu olup Afyon Eğitim Enstitüsü Sınıf Öğretmenliği Bölümünü 1975 yılında tamamladı. 28 yıl devletin çeşitli okullarında idarecilik ve öğretmenlik yapan Yıldırım, alanında başarılara imza atmaya devam etti. Yıldırım, Devlet sektörünün yanı sıra özel öğretim kurumlarında da ilimizde 8 yıl, Konya bölgesinde 2 yıl öğretmenlik ve idarecilik görevlerinde bulundu.

Eğitim ve idaricilik tecrübesiyle bir çok öğrenciye başarı üstüne başarı katmıştır. 
Aynı zamanda kurumumuz da çalışacak diğer eğitim çalışanlarının da deneyimli ve verimli olacağını söyleyen Tekin Okulları sahibi Fatih Tekin Ortaokulu Müdürü Emin YILDIRIM’ a eğitim kadrolarına katılmasıyla ilgili olarak ta teşekkür etti.
Dönüşümle üniversiteye hazırlık eğitimi veren özel dershanelerin yıllardır edindikleri birikim ve tecrübeleri eğitim sistemi içinde kullanmalarını sağlayan bir dönüşüm projesidir. TEKİN Temel lisesi ve TEKİN Ortaokulu da eğitim sistemindeki sorunlara doğru çözümler üretip deneyimli bir eğitim kurumu olarak öğrencilerimizin kariyer basamaklarını emin adımlarla tırmanmasına yardımcı olacaktır. Bu bağlamda özel okulda okuma fırsatı maksimum 24 kişilik sınıflarda okuma imkanı üniversite hazırlık sürecini 4 yıla yayarak sınav kaygısını azaltmak, ileri teknoloji eğitimi ile daha iyi bir eğitim almak kariyer planlaması yapabilmek. 'yine dershanecilikte edinilen öğretim tecrübesi ve pratikliği öğrencilerimize aktarmak rehberlik psikolojik danışmanlığı eğitimde aktif olarak kullanıp alanında uzman ve deneyimli kadromuzla hep birlikte başarmaktır.
KARAMAN' da bulunan Tekin Temel Okullarının şubeleri, 30 metrelik yol üzerinde bulunan Yaparlar AVM üstü yeni binamızda TEKIN TEMEL LISESI ve Süreyya Büfe yanındaki binamızda TEKİN ORTAOKULU olarak 2015-2016 eğitim döneminde faaliyet göstereceğiz. Ortaokulda maksimum 17 Lisede ise 24 öğrencimizle eğitim öğretime devam edeceğiz.