4, 5, 6, 7 sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen bursluluk sınavı ile öğrencilerin başarıları destekleniyor!

Karaman’da 3 binden fazla öğrenci Tekin Koleji’nin ayrıcalıklı eğitimiyle tanışmak için sınava katıldı. Sınava, veliler de yoğun ilgi gösterdi. Dileyen veliler sınav süresince konferans salonlarında gerçekleşen okul tanıtım sunumlarına katıldı.

BAŞARIYA %100 DESTEK

TEKİN Koleji Yönetim Temsilcisi Fatih TEKİN sınava katılan her öğrenci ile birebir ilgilenerek öğrencilerin heyecanlarını yatıştırmaya çalıştı.  

Tekin: Bursluluk sınavına yapılan rekor başvurudan memnun olduklarını belirtirken, geçen yıllara göre çok daha fazla katılımın gerçekleştiğini yıllarca yaptıkları çalışmaların sonucunda bu durumun tüm Tekin ailesini mutlu ettiğini söyledi.

 “Akademik başarısını önemseyen, sınav sistemlerine uygun eğitim almak isteyen, burs benim hakkım diyen öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Bursluluk sınavı sonuçlarına göre başarılı öğrenciler %100'e varan eğitim bursundan faydalanacak ve Türkiye'nin en ayrıcalıklı eğitimiyle tanışacak.

TEKİN’Lİ olmak için ter döken tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, velilerimize teşekkür ediyor, yarın sınava katılacak 8. Sınıf ve lise öğrencilerimize de şimdiden başarılar diliyoruz. diyerek sözlerine son verdi.