Liselilerin Teknoloji Merakı
 
Karaman’da bir grup lise öğrencisi bir araya gelerek  “Türkiye'nin Teknoloji Platformu” mottosuyla tekno çizgi isimli bir site yayınlamaya başladı.

Karaman’da bir lisede öğrenim gören Ramazan Erkan, Muhammet Kara, Mustafa Nurullah Köksal ve Ali Rıza Bataklar’ın teknoloji tutkuları onları teknocizgi.com’da birleştirdi. 

Liseli gençler teknocizgi.com'da hızla gelişen teknolojiyi her yönüyle takipçilerine aktarmaya çalışıyorlar. Bilgisayar donanımı, tablet, akıllı (smart) telefonlar, konsollar ve oyunlarla ilgilenen gençlerin ortak özelliği Steve Jobs’a hayranlık duymaları. Dünyanın teknoloji devleri ise favori markaları. Yeniliklere açıklar ve düşünmeyi seviyorlar.

İnceleme videosu da çektiler

İnceleme videoları da çekmeyi başaran liseliler hayli iddialı gözüküyorlar. Tamamen amatör bir ruhla hareket eden bu teknoloji sevdalıları inceleme videosu için amcanın fotoğraf stüdyosunu kullanıyorlar. İnceleme yapmak için ise baba veya arkadaş telefonunu emanet alıyorlar. Ramazan Erkan’ın HTC One inceleme videosuna teknoçizgi TV bölümünden ulaşılabiliyor.

Teknolojik haber ve gelişmelerin yer aldığı sitede, makaleler, mobil, tablet, uygulamalar ve oyunlar mercek altına alınıyor. Ayrıca galeri, özel, teknosözlük ve teknoçizgi TV bölümleri de yer alıyor.


http://www.teknocizgi.com/