İstanbul Aydın Üniversitesi Reklamcılık Kulübü tarafından gerçekleştirilen söyleşiye katılan program yapımcısı ve komedyen Serdar Gökalp, “Eskiden güldüklerimize artık genç nesil gülmüyor. Teknolojiyle birlikte jenerasyon da değişti” dedi.

İstanbul Aydın Üniversitesi Reklamcılık Kulubü tarafından gerçekleştirilen söyleşiye konuk olarak katılan Best FM program yapımcısı ve komedyen Serdar Gökalp meslek hayatıyla ilgili başından geçen ilginç olayları öğrencilerle paylaştı. İlk kez bir üniversitede sahneye çıktığını belirten Gökalp, üniversitelerde panellere katılmanın her zaman heyecan verici olduğunu ifade etti.

Teknolojiyle birlikte jenerasyonun da değiştiğinin altını çizen Gökalp, “Eskiden güldüklerimize artık genç nesil gülmüyor. Çünkü o zamanları yaşamadılar. Teknolojiyle birlikte jenerasyon da değişti. İnternet, hayatımızı hızlandırdı. Eskiden herhangi bir şey araştırmak için günler harcıyorduk. Şimdiyse 2 saat içerisinde internet üzerinden her türlü bilgiye ulaşılabiliyoruz. Bu durumunsa jenerasyonun hızlı değişmesine yol açıyor ve tüketimi farklılaşıyor” dedi.

Gökalp radyoculuğun zor bir meslek olduğunu söyleyerek “Bizim meslek ölümle yaşam arasındaki ince bir çizgi gibi. Herkes iki saatlik bir yayının yapılmasının çok kolay olduğunu düşünüyor. Ancak ben o iki saati iyi bir şekilde doldurmak için diğer zamanlarda araştırmalar yapıyorum. Siz de eğer bu mesleği yapacaksanız kendi kafanızdaki adamların hayatını anlatmanız lazım” diye konuştu.