TEMA Vakfı Karaman İl Temsilciliği, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan'ı ziyaret etti.

Merkez ilçe sorumlusu Suzan Özpeynirci, temsilci yardımcıları Osman Kehya, Şifa Karaulu, Osman Kehya, Ali Rıza Ozpeynirci ile gönüllülerin eşlik ettiği ziyarette TEMA Vakfı Karaman İl Temsilcisi Halil Başkalkan, İl Müdürü Mehmet Çalışkan'a vakıf olarak okullarda çevrimiçi olarak uyguladıkları Ağaç Kardeşliği, Arılar Varsa Yarınlar Var ve İklim Değişikliği gibi projelerine ilişkin bilgiler verirken ikinci yarıyılda uygulanacak eğitim programları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, TEMA'nın yapmış olduğu projelerle toplum nezdinde önemli bir misyonun olduğuna dikkat çekerek kurum olarak her zaman iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Çalışkan, “Gelecek nesillere yaşanılabilir bir dünyayı miras bırakabilmemiz için öğrencilerimizin çevre bilinciyle ve doğa sevgisiyle yetişmesi gerekir. Bu anlamda TEMA Vakfı Karaman İl Temsilciliğinin okullarımızda uygulamış olduğu çalışmalar bizim için çok kıymetli” dedi.

Gelecek nesillerin temiz bir doğada yaşam sürebilmesi için yeşil alanların artırılması ve korunmasının önemli olduğunu ifade eden İl Müdürü Çalışkan, TEMA'ya yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Ziyaret, günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi.