Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen törende ödülü Okul Müdürü Mehmet Baştuğ, Milli Eğitim Müdürü Sayın Asım Sultanoğlu'nun elinden aldı.

Okul Müdürü Mehmet Baştuğ, yaptığı açıklamada "TOKİ Anadolu Lisesi olarak bizler sadece akademik başarı hedeflemiyoruz. Bizim önceliğimiz öncelikle kendisini ifade edebilen, kendine özgüveni olan, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan ve yaşayan, sağlıklı kişiliğin temel taşlarını oluşturan değerlere sahip gençler yetiştirmek. Bizler inanıyoruz ki geleceğin Türkiye'sinde bu değerlere sahip gençlerin katkısı çok daha büyük olacaktır.  Bu yüzden bizler okulumuzda akademik eğitimin yanında sosyal ve kültürel etkinliklere, kişisel gelişim seminerlerine de önem veriyoruz.

Okulumuz bu eğitim öğretim yılının başından bu zamana kadar Liseler arası Basketbol şampiyonasında il birinciliği, EDEP projesinde Kasım ayında il birinciliği ve aralık ayında da il ikinciliği derecesini alarak bu faaliyetlerini taçlandırmıştır. Ayrıca okulumuzda akademik başarıyı artırmak için hafta içi ve hafta sonu kurslarımız ve TÜBİTAK Olimpiyatları sınavına hazırlık çalışmamız devam etmektedir. Bu çalışmada emeği geçen diğer idareci arkadaşlarımıza okulumuz öğretmenlerine ve öğrencilerimize verdikleri emekten dolayı teşekkür ediyor, kendilerini kutluyorum" dedi.