İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy, SBS’de başarıyı yükseltmek için Türkçe branş öğretmenleri ile istişare ve bilgilendirme toplantısı yaptı.

Gevher Hatun Anaokulu toplantı salonunda yapılan toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Selmani Karaçam ve Türkçe branş öğretmenleri katıldı.

Toplantıda 2011-2012 SBS Sınav sonuçlarının değerlendirilmesi, Ölçme ve değerlendirme işlemleri, Öğrencilere kitap okuma alışkanlığının kazandırılması, Okul kütüphanelerinin zenginleştirilmesi, ilimizde başarının artırılmasına yönelik olarak alınacak tedbirler konuları üzerine görüşmeler yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy yaptığı konuşmada ; “ SBS’ye katılan öğrencilerimizin üst düzeyde başarılı olmaları, mezun öğrencilerimizin sınavla öğrenci alan ortaöğretim kurumlarına en üst düzeyde yerleştirilmeleri ve ilimiz bünyesinde yer alan ortaöğretim kurumlarına geçiş yapan mezun öğrencilerin bu kurumların eğitim kalitelerini artırmaları ve SBS ülke sıralamasında ilimizin derecesini her geçen yıl artırmak amaçlanmaktadır. Ayrıca önümüzdeki günlerde diğer branş öğretmenleriyle toplantı yapılacaktır  ” dedi.