KMÜ Uygulama Anaokulu’na Yeni Dönem Kayıtları Devam Ediyor

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Uygulama Anaokulu eğitim-öğretime ara vermeden 2013-2014 dönemi için yeni kayıt almaya başladı.
   
Henüz bir yıl önce açılan KMÜ Uygulama Anaokulu’na, sadece üniversite personeli değil, tüm Karaman halkı 3-6 yaş arası çocukları için kayıt yaptırabilecek. Kayıtlar 15 Temmuz 2013 tarihine kadar devam edecek.

1250 m2 alanıyla “Türkiye’nin en geniş anaokulu” konumunda olan okul, yaz ve kış dönemlerinde ara vermeden 08.00 ile 17.00 saatleri arası hizmet veriyor. Çevre düzenlemesinin tamamlanmasının ardından KMÜ Uygulama Anaokulu, oyun parkı ve yeşil alanıyla Karaman’da göz dolduran eğitim kurumlarından biri haline gelecek.

Etkinliklere Tam Gaz Devam Ediliyor

Uygulama Anaokulunda etkinlikler bitmiyor. Anaokulundaki miniklerin heyecanla beklediği öğretmenlerinin “Tatlı Perşembe” günü olarak adlandırdıkları Perşembe günlerinde gezi veya etkinlik düzenleniyor.

Geçtiğimiz Perşembe günü ise minikler şehrin gözde mekânlarından Demosan Otelin yüzme havuzuna gitti. Neşe içerisinde havuz sefası yapan KMÜ’nün en küçük öğrencileri eğlenceli bir günün keyfiyle evlerine döndüler.