Türkiye’nin en büyük sınavı Uğur Tanısal Sınav (UTS) bu hafta sonu tüm Türkiye ile aynı anda Karaman’da başarıyla uygulandı.
UTS, öğrenci ve velilerden çok yoğun ilgi gördü. Öğrenciler salonlarda sınav sorularını çözerken velilerde kendilerine verilen kitapları okudular.

Uğur Dershanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Konukseven yaptığı açıklamada: “UTS’ye gösterilen yoğun ilgiden çok memnun olduk. UTS ile dershanemizde erken kayıt dönemi başlıyor. Ara sınıflarda okuyan öğrenciler dershanemize kayıt yaptırdıkları zaman erken kayıt dönemi avantajı olarak gelecek yılı beklemeden hemen derslere başlatıyoruz ve UTS de eksik olduğunu tespit ettiğimiz konuları öğrenebilmeleri için etütlere alıyoruz. Ayrıca kayıt yaptıran öğrencilere hem bu yıl devam ettiği sınıfın hem de gelecek yıla kayıt olduğu sınıfın kaynaklarını veriyoruz. Deneme sınavlarımızın tamamından faydalanmalarını sağlıyoruz.

Velilerimiz 12 Ocak Cumartesi gününden itibaren dershanemize gelerek sınav sonuçlarını alabilir ve erken kayıt avantajlarından faydalanabilirler. 

Karaman’da eğitim alanındaki gayretlerimize yardımcı olan eğitim camiasındaki meslektaşlarımıza, velilerimize ve sınava yoğun ilgi gösteren tüm öğrencilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.