Uğur Dershanesinde 2013 / 2014 eğitim öğretim yılı dersleri Ortaöğretimde 5,6,7 ve 8.sınıf öğrencileri ile Lise 9,10,11 ve 12. Sınıf öğrencileri için 1 Ağustos Perşembe günü başlıyor.  

Konuyla ilgili açıklama yapan Uğur Dershanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Konukseven; “5. Sınıftan itibaren 12.sınıfa kadar tüm gruplara derslerimiz 1 ağustos Perşembe günü başlayacak. 
SBS gruplarında amacımız öğrencilerimizi erken dönemde derslere başlatarak bu yıl devreye girecek olan yazılı sistemine adapte olmaları sağlamak ve uygulayacağımız yazılılarla öğrencilerimizin açık uçlu sorularda deneyimlerini artırmak üzerine olacak.
12.sınıflarda YGS / LYS ve okul başarısını artırmaya yönelik olarak okullar açılıncaya kadar haftalık 25 saat ders ile öğrencilerimizi üniversite sınavlarına en iyi şekilde hazırlamak için çalışmalarımızı yapacağız. 
Ara sınıflarda okullar açılıp yoğun dönem gelmeden her dersin en zor konularının belirlenip okul başarısının artırılmasını amaçlamaktayız.
Mezun durumdaki tercih yapmayan ve hazırlıklara başlamak için zaman kaybetmek istemeyen öğrencilerimize yönelik olarakta 1 ağustosta derslerimiz başlayacaktır.
Amacımız eğitimde disiplin ve başarıyı ilke edinerek öğrencilerimizin lise ve üniversite sınavlarına en iyi şekilde hazırlanmalarını sağlamaktır. Kayıtlarımız tüm gruplarda devam etmektedir. Yeni eğitim öğretim yılında tüm öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum”. Dedi.