Uğur Dershanesi 11.sınıf öğrencilerinde sınav bilincini artırmak için 15 tatilde ücretsiz YGS hazırlık kursu düzenliyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Uğur Dershanesi Yön.Kr.Bşk. Ali Konukseven: “Şuan liselerde 11.sınıfta okuyan öğrencilerimize yönelik olarak 15 tatilin ilk haftasında 20 saatlik bir YGS hazırlık programı uygulayacağız. Ücretsiz olarak yapacağımız bu çalışmaya tüm Karaman’lı 11.sınıf öğrencilerimiz katılabilir. 

Programı yapmaktaki amacımız 11.sınıflarda sınav bilincini oluşturabilmek. Genel olarak velilerimiz 11.sınıf öğrencilerinin ders çalışmadığından yakınıyorlar gözlemlediğimiz zaman öğrencilerin önlerinde bir sınav olmadığı için çok iyi konsantre olamadıklarını görüyoruz.

Bu konuyla ilgili olarak öğrencilerimizde sınav bilincini oluşturmak ve çok bilinçli geçirilemeyen lise1 ve lise 2 konularını tekrar öğrencilerimize hatırlatmak için bu programı uyguluyoruz. Bilindiği gibi 12. sınıf öğrencileri 2-15 ocak tarihleri arasında YGS başvurularını yaptılar, demek oluyor ki 11.sınıf öğrencilerimiz gelecek yıl bu zamanlar YGS başvurusu yapıyor olacaklar. Hazırlamış olduğumuz 5 gün ve toplam 20 saatten oluşan YGS hazırlık kampımızla öğrencilerimizi bilinçlendirmek ve sınavlara daha donanımlı hazırlanmalarını sağlamak istiyoruz. Kontenjanımız sınırlı olduğu için programa katılmak isteyen öğrencilerimiz önceden dershanemize gelerek ad soyadlarını yazdırmaları gerekmektedir.” dedi.