Açıklanan YGS sonuçlarına göre Uğur Dershanesi öğrencileri bireysel ve kitlesel alanda büyük başarı elde ederek kendilerinden söz ettirdiler.



Karaman Uğur dershanesi İlk 5 Binde 18 Derece, İlk 10 Binde 30 Derece ve İlk 20 Binde 60 Derece elde ederek, her yıl olduğu gibi bu yılda eğitimde başarının adresi oldu.



Uğur dershanesi Yön.Kr.Bşk. Ali Konukseven konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: “Hedefimiz her zaman çağın gereksinimlerini dikkate alarak ülkemiz adına yüksek nitelikli insan gücü yetiştirmektir. Öğrenci odaklı ve temelinde sevgi olan eğitim anlayışımızla YGS de kitlesel ve bireysel alanda üst düzey bir başarı elde ettik.  Karaman’ın dört bir yanından farklı okullardan farklı hayallerle gelen öğrencilerimizi Uğur çatısı altında buluşturup onların hayallerinin gerçekleştirmek bizleri mutlu etmiştir.



Bu başarıda emeği geçen başta öğrenci ve velilerimiz olmak üzere okul idareci ve öğretmenlerimize, dershanemiz idarecileri ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.”



Dereceye Giren Öğrenciler



Yahya Eryılmaz

Hilmi Arısoy

Sena Kayhan

Sevgi Canbay

Nurdamla Sandal

Sümeyye Çetin

Celal Karakışla

Nejat Alpaslan

Mehmet Çakırlar

Oğuzhan Aytürk

F. Gazi Ceranoğlu

İstanbul otele gelen eve gelen bayanların adresleri tıkla >>> | | olgun mature cepte mobil filmler için tıkla >>> | yerli türkçe altyazılı amatör videolar için tıkla >>>> |