Eksi 7 Topluluğu öğrencileri, Kilis’in Polateli ilçesinde bulunan 23 Nisan Anaokulu’na destekte bulundular.

Üniversite öğrencilerinin topluluk olarak topladıkları yardımlar ve üniversite bünyesinde faaliyet gösteren Kilis 7 Aralık Üniversitesi Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin düzenlediği kermesten elde edilen gelir ile aldıkları eğitim materyallerini, oyuncakları ve kırtasiye malzemelerini 23 Nisan Anaokulu’na ulaştırdı.

Aynı zamanda anaokulunun iç mekanlarını tematik resimlerle donattı.

Öğrenciler, Muallim Rıfat Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği programından mezun olduktan sonra Kilis’te anaokulunda öğretmenlik görevine başlayan duyarlı öğretmenlerin okuluna destek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Mezun öğretmenlerden Dilek Yasemin Alıcıoğlu ise 7 Aralık Üniversitesi öğrencisiyken etkinliklerine katıldığı Eksi 7 Topluluğu’nun bu güzel desteğinin çok anlamlı olduğunu, öğrencilerinin ihtiyaçlarının karşılandığını belirterek üniversitemize sonsuz teşekkürlerini iletti.

İkinci Destek Üniversite Kreş ve Gündüz Bakımevi’ne

Eksi 7 Topluluğu öğrencileri, diğer bir etkinlikteyse üniversit bünyesinde faaliyet gösteren Kreş ve Gündüz Bakımevinin iç mekanlarını çizdikleri tematik resimlerle zenginleştirdi. Topluluk öğrencileri, üniversite bünyesinde bir kreş ve gündüz bakımevinin faaliyete geçmesinin üniversitemiz için çok önemli bir kazanım olduğunu dile getirirken, Eksi 7 Topluluğu olarak faaliyet alanlarına giren etkinliklerle kreş ve gündüz bakımevini destekleyeceklerini ifade etti. Eksi 7 Topluluğu akademik danışmanı Yrd. Doç. Dr. Yakup Doğan, Eksi 7 Topluluğunun kurulduğu günden beri öncelikle Kilis’teki okul öncesi kurumlara olmak üzere mezunların görev yaptıkları okullara ve başka illerden toplulukla iletişime geçen okullara katkı sağlamak için çeşitli yardım etkinlikleri düzenlediğini ifade etti.

Doğan, Ayrıca Eksi 7 Topluluğu olarak, üniversitemiz bünyesinde kurulan Kreş ve Gündüz Bakımevini ihtiyaç duyduğu her alanda destekleyeceklerini ve en değerli varlıkları olan çocukların gelişimlerine katkı sunmaya devam edeceklerini dile getirerek üniversite yönetimine destek ve katkısından dolayı teşekkürlerini sundu.