Vali Hakkı Teke Ortaokulu öğrencileri ve personeli, yoğun bir çalışma ve hazırlık sürecinin ardından TEOG sınavı sonrası Denizli gezisiyle yorgunluklarını atıp, moral depoladılar.

Okul müdürü Şevki Altan UYAR ’ın önderliğinde düzenlenen Denizli seyahatine; derslerinde belli bir seviyede başarı elde etmiş, okulun sosyal ve kültürel etkinlerinde aktif rol alan, okul ve ders ortamlarında temizlik, uyumluluk, okul kültürüne katkı  ve etik davranış noktasında dikkat çeken sekizinci sınıf öğrencilerin yanı sıra öğretmenler ve diğer çalışanlar katıldılar.
1-3 mayıs tarihlerini kapsayan etkinlikte, başta muhteşem bir doğa harikası olan travertenleri, Hierapolis Antik Kenti, anıt mezarlar ve antik tiyatroyu bünyesinde barındıran Pamukkale ziyareti –özellikle ,belki de hiç Karaman il sınırları dışına çıkmamış öğrencileri- adeta büyüledi. Ayrıca Denizli müzesini gezen ekip, tarihimizin ve kültürümüzün zenginliğine tanıklık ettiler.Çamlık alan içerisinde bulunan hayvanat bahçesi gezisi, hayvanlar alemine keyifli bir yolculuğun kapılarını araladı herkese.  Denizli’nin dünyaca meşhur tekstil ürünlerinin yer aldığı çarşıları gezip bir Denizli hatırası almamak ve  meşhur ‘Denizli Horozu’ anıtının önünde hatıra fotoğrafı çekinmemek elbet düşünülemezdi. Burada dile getirmediğimiz daha bir çok gezi ve ziyaretlerle, öğrenci, öğretmen ve diğer personel arasında oluşan sinerjiyle, ekip ruhuyla rüya gibi bir seyahat gerçekleşti. Şüphesiz ki zihinleri unutulmaz anılarla dolduran bu gezi, katılımcıların da ufkunu genişleten, memleket sevgisini pekiştiren,aynı zamanda son derece eğitici-öğretici verimli bir etkinlik oldu.
                                                 
Gezinin ulaşımında  desteğini esirgemeyen, daima eğitimin-öğretimin,eğitici ve öğrencinin yanında yer alan, Bifa Babaoğlu Eğitim Kültür Sağlık Ve Sosyal Hizmet  Vakfına sonsuz teşekkür eder, eğitim camiası adına şükranlarımızı sunarız.

Gezi süresince , Grand Denizli Otel Müdüresi  Gülçin UYAR Hanımefendi,  Denizli’nin güzide mekanlarından ‘Grand Denizli Otel’de, nezih ve son derece konforlu  odalarda, muhteşem yemeklerle,ikramlarla ve sürpriz etkinliklerle ekibi en güzel şekilde ağırlayarak, geziyi daha da keyifli hale getirdiler. Konukseverliklerinden ötürü kendilerine sonsuz teşekkürler

Bu geziyi düşünüp tertip eden, her zaman öğrenci, öğretmen ve diğer personelini ön planda tutup huzurlu ve yüksek moral içinde çalışma ortamının sağlanmasına önem  veren Vali Hakkı Teke Orta Okulu Okul Müdürü Sayın Şevki Altan UYAR’a teşekkürü bir borç biliriz.