Düzenlenen toplantıya Vali Mehmet Alpaslan Işık, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, okul idaresi ve öğretmenler katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Vali Mehmet Alpaslan Işık, “Öncelikle beni buraya davet ettiğiniz için teşekkürlerimi sunuyorum. Zor bir süreçten geçiyoruz, sağlık olmadan hiçbir şey olmuyor ama eğitim olmadan da hiçbir şey olmuyor. Sizler yarının büyüklerini yetiştiriyorsunuz dolayısıyla eğitime mutlaka önem vermek zorundayız ve eğitimi gerçekleştirmek zorundayız. Her ne şekilde olursa olsun, bunu başarmak zorundayız. Sizler en vefakâr en cefakâr milli eğitim ordususunuz” dedi.

Vali Işık konuşmasının devamında “Kutsal gördüğüm iki meslek vardır birisi öğretmenlik, diğeri ise doktorluktur. Sizin yaptığınız bu görevin bilincindeyiz ve bu süreci birlikte atlatacağımıza inanıyorum. Bizler her zaman sizlerin yanındayız, görüşmek istediğiniz konuları bize iletin çekinmeyin, birlikte inşallah başarılı olacağız. 2020-2021 eğitim - öğretim yılının başarılı geçmesini istiyorum, saygılar sunuyorum” dedi.

Toplantıda öğretmenlere söz vererek, değerlendirmelerde bulunan Vali Mehmet Alpaslan Işık, daha sonra okuldan ayrıldı.