Karaman Valisi Süleyman Kahraman, Seviye Belirleme Sınavında (SBS) başarılı olarak ilk on içerisinde yer alan Sabah Dershanesi öğrencilerini makamında kabul ederek başarılarından dolayı tebrik etti ve öğrencileri ödüllendirdi.

Ödül törenine Vali Kahraman'ın yanı sıra Sabah Dershanesi Anafen Şubesi Müdürü Cafer Çevik, Sabah Dershanesi Anafen öğretmenlerinden Mustafa Okay ve öğrenciler katıldı.

 Seviye Belirleme Sınavında (SBS) başarılı olan ve dereceye giren öğrencileri bu başarılarından dolayı tebrik eden ve öğrencilerin zorlu bir maratonu başarı ile geçtiklerini belirten Vali Kahraman yaptığı konuşmasında eğitimin okul öncesinden başlayarak üniversiteye kadar geçen zamanda planlı ve düzenli bir şekilde çalışmayı gerektiren bir süreç olduğunu ifade ederek, eğitimde başarının sağlanabilmesi için ailelere, öğretmenlere ve öğrencilere büyük sorumluluklar düştüğünü söyledi.

 Başarılı olan öğrencilerin önemli bir sorumluluk üstlendiklerine dikkat çeken Vali Kahraman “Onlar başarılı olarak hem kendilerini sevindirmişler hem de ilimizi en güzel şekilde temsil etmişlerdir”dedi.

 Öğrencileri tek tek tebrik ederek onları çeşitli hediyelerle ödüllendiren Vali Kahraman, bundan sonraki eğitim- öğretim hayatlarında da öğrencilerden aynı başarıları beklediklerini ifade ederek, bu başarıların kazanılmasında emeği geçen ailelere, öğretmenlere ve idarecilere teşekkür etti. Ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.