Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nin başlattığı Van’ın Edremit ilçesindeki Bakımlı İlköğretim Okulu’na yardım kampanyasında toplanan yardım okula ulaştı. Öğrenciler, gelen kitap ve kırtasiye malzemelerinden dolayı büyük sevinç yaşarken, öğrencilerin Denizlispor formalarını da giymeleri dikkat çekti.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti, bir ay önce başlattığı kampanyayla Van’ın Edremit ilçesi Bakımlı İlköğretim Okulu’na yardım toplamaya başladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli Ticaret Odası, Denizlispor Kulübü, Denizlili esnaf ve gazetecilerin ilgi gösterdiği yardım kampanyasında kitap, kırtasiye malzemeleri, bilgisayar, projeksiyon cihazı, Denizlispor formaları, ayakkabılar toplandı. DGC’de düzenlenen basın toplantısının ardından toplanan yardım Van’ın Edremit ilçesine gönderildi.

Yardımlar okula ulaşırken, öğretmen ve öğrencilerin her açılan pakette daha mutlu oldukları gözlendi. Öğrenciler Denizlispor formalarını giyerek poz verirken, ilkokul öğrencileri de aldıkları boyalarla resim yaptı. Öğrenci ve öğretmenlerin projeksiyon cihazıyla duvara, "Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ne yardımlarından ötürü tüm öğrencilerimiz adına şükranlarımızı sunarız" yansıttıkları görüldü.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Varol da ulaşan yardımların ardından yaptığı açıklamada, şunları söyledi: "Denizlili gazeteci arkadaşlar ve çok değerli yardımseverlerimizin desteğiyle güzel bir kampanya yaptık. Denizlili bir öğretmen arkadaşımızın görev yaptığı okula Denizli’den kitap, kırtasiye, forma, bilgisayar yolladık. Ulaşan yardımların ardından okulda sevinen öğrencileri görünce ne kadar güzel bir iş yaptığımızı bir kez daha anladık. Ben hepsine bundan sonraki öğrencilik yaşamlarında başarılar diliyorum."