Milli Eğitim Bakanlığı merkez teşkilatında yeniden yapılandırılmış, bu yapılandırmaya paralel olarak İl Milli Eğitim Müdürlüklerinde de yeni düzenlemeler yapılmıştır. Karaman Milli Eğitim Müdürlüğü de yapılandırmasını tamamlayarak yeni oluşturulan birimlere şube müdürü atamalarını gerçekleştirmişti.

İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu bir toplantı yaparak görev dağılımını açıkladı.

Yeni teşkilat değişikliği ile her birimin başına bir şube müdürü atandığını ifade eden Sultanoğlu: “Yeni şube müdürlerimizin atanmasıyla eksik olan kadrolarımızı tamamlayarak yapılanmamızı gerçekleştirdik. Yeni yapılanmayla uzmanlık alanları oluşturuldu. Artık her birim kendi alanında uzmanlaşacak ve bu durum bize önemli imkân ve fırsatlar sunacaktır. Bu imkânlarla birlikte ekip olarak başarıya odaklanacağız. Her şube müdürümüz kendi alanının yanı sıra Milli Eğitim bünyesindeki diğer alanlara da vakıf olarak, işbirliği içerisinde çalışacaklardır.”

İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Sultanoğlu, öncelikli hedeflerinin iyi insan yetiştirmek olduğunu vurgulayarak: “Akademik başarı, sınav başarısı şüphesiz çok önemlidir. Fakat bundan daha önemlisi iyi insan yetiştirmektir. Etik ve moral değerlerle donanmış bir nesil yetiştirdiğimiz zaman akademik başarı da kendiliğinden gelecektir. Bizler idari kadrosu, öğretmeni, öğrencisi ve velisi ile büyük bir camiayız. Başarıya ulaşmak için hep birlikte çalışmamız gerekir. Bu anlamda her kesimin istek, öneri ve desteğini bekliyoruz.” dedi.

Toplantının sonunda İl Milli eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu İlgili birim şube müdürlerine yeni görevlerinde başarılar diledi.

İl Milli eğitim müdürlüğünün birimleri ve sorumluları aşağıdaki şekilde belirlendi.

 

  İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Görev Dağılımı:

 
Abdülküddüs BUDAK        Hukuk Hizmetleri

Ömer KILIÇ                        Özel Öğretim Kurumları

Abdülkerim ÇÖMÇE           Hayat Boyu Öğrenme Hizmetleri

Emetullah EMRE               Mesleki Teknik Eğitim Hizmetleri

Turan KAYACILAR             İnsan Kaynakları Hizmetleri

Adem SARNIÇLI                Destek Hizmetleri

Abdurrahman KURT           Din Öğretimi ve Özel Büro Hizmetleri

M. Akif DUMAN                 İnşaat ve Emlak Hizmetleri

Yavuz SELİMOĞLU            Strateji Geliştirme Hizmetleri

Haşim TUNCA                   Ortaöğretim Hizmetleri

Adem BÜYÜKZENGİN       Temel Eğitim Hizmetleri        

Zeki TUMAN                      Bilgi İşlem ve Eğitim Teknolojileri Hizmetleri  

Ahmet AYDOĞDU             Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri