Kahvaltıya Kazımkarabekir İlçe Milli Eğitim Müdürü Selmani Karaçam, Kazımkarabekir Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Halil İbrahim Tüncer, Okul rehber öğretmeni Emre Zenginoğlu, 12. Sınıf öğrencileri ve veliler katıldılar.
Kahvaltıya katılan, Kazımkarabekir İlçe Milli Eğitim Müdürü Selmani Karaçam; “Bu moral kahvaltısını düzenlediği için başta okul müdürü Halil İbrahim Tüncer ve öğretmenlerimize teşekkür ederim. YGS öncesi güzel bir birliktelik oldu. Ektiklerinizi biçme zamanı geldi. Çalıştınız, çabaladınız emeğinizin karşılığını alacağınız gün geldi. Ben siz değerli öğrencilerime güveniyorum. Sınavdan başarıyla döneceğinizi biliyorum, dualarımız hep sizinle” diyerek konuşmasını tamamladı.
Okul Müdürü Halil İbrahim Tüncer, “YGS öncesi değerli öğrencilerimiz için bu moral kahvaltısını düzenledik. Bu özel günde davetimize katılan Kazımkarabekir İlçe Milli Eğitim Müdürü Selmani Karaçam Bey’ e teşekkür ederim. Sevgili öğrencilerimiz gelecek sizlere emanet. Yükünüz ağır gibi görünse de, istediğiniz taktirde başarıyı elde edebileceğinizi öğrendiniz. Şimdi birikimlerinizi kullanma zamanı. Hepinize başarılar dilerim” dedi ve sözü Okul Rehber Öğretmenine bıraktı.
Okul Rehber Öğretmeni Emre Zenginoğlu, “Başarının en temel yollarından biri de motivasyondur. Öğrencilerimiz de sınav kaygısını azaltmak, sınav öncesi moral kazanmalarını sağlamak için bu güzel ve eğlenceli programı planladık. Bu özel gün için başta Kazımkarabekir İlçe Milli Eğitim Müdürü Selmani Karaçam ve Okul Müdürümüz Halil İbrahim Tüncer’ teşekkür ederim” dedi. 
Sınav öncesi ve sınav günü öğrencilerin dikkat edecekleri hususlar konusunda açıklamalarda bulunan Zenginoğlu, “Şimdi emeklerimizin karşılığını alma vakti. Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun” diyerek konuşmasını tamamladı.