Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından uygulanan Yönetici Gelişim Programı (YÖGEP) çerçevesinde imam hatip okullarındaki yöneticiler Prof. Dr. Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek okulda yapılan çalışmalar hakkında Okul Müdürü Mehmet Çalışkan'dan bilgiler aldılar.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından uygulanmasına devam edilen Anadolu İmam hatip Liseleri ve İmam Hatip Ortaokulları Yönetici Gelişim Programı bu ay İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Prof. Dr. Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleştirildi.

Anadolu İmam Hatip Liseleri ve İmam Hatip Ortaokulları Yönetici Gelişim Programı kapsamında okul yöneticileri Prof. Dr. Ömer Dinçer Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek Okul Müdürü Mehmet Çalışkan'dan bilgiler alarak eğitim öğretim ile ilgili geliştirmiş ve uygulamış oldukları özgün çalışmaları ve örnek uygulamaları yerinde görme fırsatı elde ettiler.

Ziyaret, eğitim öğretim faaliyetlerinin geliştirilebilmesi ve değerlendirilmesi ile ilgili fikir alışverişinin ardından günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi.