Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ve 81 ilde Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri koordinesinde eş zamanlı olarak başlayan "Soğuk Zamanlarda Sıcak Salonlarımızda Spora" projesi Karaman’da yoğun ilgi gördü.

Cumhurbaşkanlığı 100 günlük eylem planı kapsamında her yaştaki vatandaşın günün her saatinde aktif spor yapmaları amacı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından tüm illerde Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri koordinesinde başlattığı "Soğuk Zamanlarda Sıcak Salonlarımızda Spora" projesi Karaman’da vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde başlayan proje kapsamında oturarak voleybol, judo, yüzme, curling, karate, taekwondo, voleybol ve eskrim branşlarında sportif etkinlikler düzenlenerek, aileler arasında dostluk turnuvaları yapıldı. Atatürk Spor Kompleksi Kazım Karabekir Spor Salonu, Kemal Kaynaş Stadyumu ve Gençlik Merkezi Çok Amaçlı Spor Salonları’nda düzenlenen etkinliklerde çocuk ve gençler aileleri ile birlikte soğuk günlerde sıcak salonlarda spor yapma imkanı buldu.

Projenin yoğun bir ilgiyle karşılandığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “Cumhurbaşkanlığı 100 günlük eylem planı kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından hayata geçirilen projenin okul çağındaki çocuk ve gençlerimizin sağlıklı bireyler olarak topluma kazandırılmasında ve spor aracılığı ile çocuk aile ilişkisinin geliştirilmesinde önemli bir yere sahip. Bizlerde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak 7/24 açık salonlarımızda birçok farklı spor branşında ailelerimizi ve çocuklarımızı bir araya getirerek antrenörlerimiz gözetimde spor yapmalarına imkanı sunduk. Özellikle aileler arasında yapılan mini turnuvalar ise projemize renk katan etkinlikler arasında yerini aldı. İnşallah bu güzel proje ile ilişki ve bağları daha güçlü ailelerin oluşmasında bizlerde katkı sağlamayabilmişizdir. Projemize katkı sağlayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, halkımızı spor yapmaları için sıcak salonlarımıza bekliyoruz.”