TOKİ Anadolu Lisesi Okul-Aile Birliği Başkanı Necati Kaya, öğrencisinin mezun olması nedeniyle Okul-Aile Birliği yönetim kurulundaki görevinin sona erdiğini söyleyerek tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. 
Başkan Necati Kaya görevde kaldığı yaklaşık 1 yıllık süre içinde okulumuza en iyi şekilde  hizmet etmeye çalıştıklarını ifade etti.  2011-2012 eğitim-öğretim yılında birçok başarının kazanıldığına dikkat çeken Başkan Necati Kaya, bu yıl YGS'de  Türkiye ortalaması düşerken okulumuzun başarısını %10 oranında artırdığını söyledi.  Bu başarıya  katkıda bulunan Okul yönetimi, öğretmen ve öğrencilerimizi canı gönülden tebrik ediyorum dedi.
Ayrıca 2011-2012 eğitim-öğretim yılında;
1. İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği Bilgi Yarışmasında il  üçüncülüğü,
2. "Türkçem Eyvah!" ve" Komşu Köyün Delisi" isimli tiyatroların sergilenmesi.
3. Şeref ACAR ve Ekibinin Şiir Dinletisi
4. Bilgehan UYAR ve Ekibinin Müzik Dinletisi
5. Genç Beyinler  Satranç Turnuvası
6. Çanakkale ve Bursa Gezisi
7. Basketbol İl Birinciliği
8. Ayak Tenisi Takımı İl Birincisi
9. Futsal takımı İl İkinciliği
10. Masa Tenisi Erkek Takımı İl İkincisi
11. Masa Tenisi Kız Takımı İl Üçüncülüğü
12. Tenis Takımı (Kort) İl İkincisi
13. "Adalet" konulu şiir yarışmasında il birinciliği,  "Yardımlaşma" konulu şiir yarışmasında il birinciliği, "Sorumluluk" konulu şiir yarışmasında il birinciliği,  Kültür ve Turizm Müdürlüğünün düzenlediği kompozisyon yarışmasında il birinciliği, "Mehmet Akif Ersoy" konulu şiir yarışmasında il birinciliği, Çevre ve Orman Müdürlüğünün düzenlediği "Orman ve Ağaç Sevgisi" konulu kompozisyon yarışmasında il birinciliği, Polis konulu kompozisyon yarışmasında il üçüncülüğü 

Bu başarıların bir yıl gibi kısa bir süreye sığdırıldığını belirten Başkan Necati KAYA bu tür hizmetlerin ve yarışların bayrak yarışına benzemesi gerektiğini belirtti. "Bize düşen hizmet alanında görevimizi en iyi şekilde yaptığımıza inanıyorum. Şimdi artık sıra göreve yeni gelen arkadaşlarımızdadır." diyerek konuşmasına son verdi.