Antalya’nın Manavgat İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Manavgat Şubesi’nden ilçede barınma sorunu yaşayan Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Meslek Yüksekokulu, İmam Hatip Lisesi ve lise öğrencilerine destek geldi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Manavgat Müftüsü Hasan Hayri Yaşar, "Son yıllarda ülkemizde öğrenci yurtlarının yetersiz kalması ve öğrencilerin mağduriyet yaşamasından dolayı öğrencilere gurbette sıcak bir yuva sağlamaya gayret etmekteyiz. Kaymakamımız Emir Osman Bulgurlu önderliğinde, Türkiye Diyanet Vakfı Manavgat Şubesi adına barınma sorunu yaşayan 20 bayan, 15 erkek öğrencimize ev tutarak onları o evlere yerleştirdik. Bu evlerde kalan öğrencilerimizle gönüllü din görevlilerimiz ilgilenmekte, onlara önderlik ve rehberlik yapmaktadır. Bu sayede öğrencilerin maddi ve manevi gelişimine katkı sağlanmakta ve onların en iyi şekilde geleceğe hazırlanmasına yardımcı olunmaktadır" dedi.

Müftü Yaşar, konuyla ilgili destek olan başta Manavgat Kaymakamlığı olmak üzere, din görevlileri ve destek veren herkese teşekkür etti.