KÂMİL UĞURLU:“2012 YILINDA KALİTELİ 300 BİN TON ASFALT SERİLECEK”
Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu, asfaltlama sezonunun açılmasıyla birlikte Karaman’da asfaltsız yolun kalmayacağını bildirdi.
Başkan Uğurlu, yaptığı yazılı açıklamada asfalt sezonunun havaların ısınmaya başlaması ile başlayacağını fakat sezonun planlamasını şimdiden yaptıklarını belirtti.
2012 asfaltlama programında  Karaman’daki cadde ve sokaklara 300 bin ton asfaltın serileceğini ifade eden Uğurlu, şunları kaydetti:
“2012 asfalt programız hazır. Bu yıl stabilize yollar da dahil olmak üzere 300 bin ton asfalt dökmeyi hedefliyoruz. Bu asfaltın 200 bin tonluk kısmını belediyemiz kendi imkânıyla, 100 bin tonluk kısmı da gerçekleştirdiğimiz ihale ile müteahhit firma tarafından Karaman cadde ve sokaklarına serilecek. Sıcak ve çok kaliteli asfaltın döküleceği çalışmalar, havaların düzelmesi ve sezonun açılmasıyla birlikte başlayacak. Tüm sokaklarımızı sıfırdan yenileyeceğiz. Diğer yandan bordür ve kaldırım çalışmaları da devam edecek. Karaman'a hizmet için geldiğimiz bu yolda vatandaşlarımızın huzur ve rahatı için ne gerekiyorsa yapmaya azim, sabır ve şevkle devam edeceğiz'' dedi