Çok ortaklı yapısı, kâr ve zarar ortaklığına dayanan çalışma sistemiyle Kombassan, Ekonomist dergisinin yayınladığı “Anadolu’nun En Büyük 500 Şirketi” adlı araştırmasında 5 şirketi ile yer buldu. Anadolu’da yeni bir ekonomik atılımın öncüsü olan Kombassan Holding, küçük tasarrufları birleştirerek yatırıma ve üretime dönüştürmektedir.“En Büyük 500 Şirket” sıralamasında; Kombassan Kağıt, Kompen, Komgıda, Komyapı ve Muratlı Karton olmak üzere 5 Kombassan şirketi toplam 778.720.841 TL cirosu ileyer aldı.Anadolu’nun en büyük 500 şirketinin toplam cirosunun Gayri Safi Yurtiçi Hasıladan aldığı pay da yüzde 10,2. Borsaya endeksli olarak güçlü bir özsermaye ile faaliyetlerini sürdüren Kombassan Holding’in 2014 verilerine göre öz sermayesinde 550 milyon lira artış gerçekleşti. Aynı yıl içerisinde 36,5 milyon TL’lik yeni yatırımlar gerçekleştiren Kombassan Holding, toplam ciroda da yüzde 13, ihracatta da yüzde 32’lik bir artış sergiledi.

Kağıt-Karton, Makine, Gıda, Petrol, İnşaat ve Yapı Malzemeleri, Mermer, Tekstil, Turizm gibi farklı sektörlerde faaliyetlerini sürdüren Kombassan Grubu geleceğe dönük tüm stratejisini, global rekabeti, teknoloji ve bilgi çağını yaşayan dünyanın eğilimlerine göre belirlemektedir. 
KOMGIDA: Ciro; 162.862.051 TL – İhracat: 10.367.000 Dolar – Çalışan Sayısı: 446 Kişi
Kombassan’ın gıda alanındaki yatırımlarından olan Komgıda, yaklaşık 1 milyon metrekare açık ve 76 bin metrekare kapalı alandan oluşan tesislerinde, Golda ve Melda markaları ile hizmet veriyor. Makarna, un, bakliyat, bisküvi-gofret kaplamalı ürün ve süt-canlı büyükbaş hayvan üretim satış, dağıtım ve ihracat faaliyetleri olan Komgıda, 85 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. Gıda gruplarında yıllık ortalama 110 bin ton üretim yapan şirket, bu yıl planladığı 5,6 milyon TL’lik yeni yatırımları ile hızla büyümeye devam ediyor.
KOMBASSAN KAĞIT MATBAA: Ciro; 179.162.280 TL – İhracat; 4.407.000 Dolar - Çalışan Sayısı: 465 Kişi
Çevreye duyarlı Kombassan Kâğıt Fabrikası kendi elektriğini üreterek, sürdürdüğü faaliyetleri ile Türkiye’deki 1. Hamur kağıt üreten dört tesisten biri. Kurduğu arıtma ünitesi ile de atıklarını çevreye zarar vermeyecek şekilde arıtan firma, 84.750 metrekare alan üzerinde faaliyetlerini sürdürüyor. Sektörü içinde diğer tüm firmalar arasında teknolojik yenilik ve çalışmalarda ön planda olmaya çalışan Kombassan Kağıt,TürkCopy, SpeedCopy, UltraCopy fotokopi kağıtları ve Komeks markalı Defter üretimiyle25 yıldır en iyisini yapmak için çalışıyor.

KOMPEN PVC YAPI VE İNŞAAT: Ciro; 150.056.783 TL 
PVC Kapı-Pencere sistemleri,Yalı Baskı (VinilSiding), Panjur ve Isıcam sistemleri; üretim, pazarlama ve uygulama alanlarında faaliyetlerini sürdüren Kompen, 30 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. 135 bin metrekarelik entegre tesis olarak faaliyetlerini sürdüren firma, Türkiye genelindeki yaklaşık 700 bayisiyle hizmet veriyor.
KOMYAPI HAZIR BETON: Ciro; 163.935.878 TL – Çalışan Sayısı: 322 Kişi
Kombassan’ın inşaat sektöründeki yatırımı olan KOMYAPI, endüstriyel yapılar, alışveriş merkezleri, oteller, toplu konutlar, turizm kompleksi, iş merkezi gibi üst yapı, kanalizasyon içme suyu, elektrik, telefon hatları gibi alt yapı projelerini gerçekleştirmeye devam ediyor. KOMYAPI bugüne kadar TOKİ projelerinde gerçekleştirdiği 10 bine yakın konut başta olmak üzere, yurtiçi ve yurtdışında birçok önemli projeye imza atmış bir kuruluş. Yıllık ortalama 4000 konut üretebilme kapasitesine sahip Komyapı kullandığı teknolojiyi sürekli olarak yeniliyor.
MURATLI KARTON KAĞIT SANAYİ: Ciro; 122.703.849 TL – İhracat; 3.301.000 Dolar - Çalışan Sayısı: 196 Kişi
Tekirdağ ili Muratlı İlçesinde faaliyetini sürdüren Muratlı Karton tesislerinde, 225-400 gr/m2 arasında değişen gramajlarda kuşeli karton üretiyor. % 100 atık kağıtkullanılarak gerçekleştirilen üretimlerde, çevrenin ve yerel kaynakların korunmasına önemli bir katkı sağlanmaktır. Ürünlerin tamamı geri dönüşebilirlik özelliği taşımaktadır. Ayrıca doğal gaz ile elektrik ve buhar üretebilen enerji santrali yatırımı ile kesintisiz ve temiz bir elektrik elde edilerek üretimde verimlilik arttırılmıştır.Tesislerde, yüksek basılabilirlik özelliği isteyen her türlü ambalaj ve grafik baskı işlerinde kullanılmak üzere, Alfaprint tescilli marka ile kuşe dubleks kartonlar, ilaç, kozmetik, yiyecek maddelerinin lüks ambalajlarında ve kartpostal baskılarında kullanılmak üzere, Alfatriplex tescilli marka ile kuşe triplex kartonların üretimi yapılıyor.