Alaşehir Belediyesi, yaptığı çalışmalarla çiftçinin yanında olmaya devam ediyor. Vatandaştan gelen talepleri değerlendiren ve çalışmalara başlayan Alaşehir Belediyesi tarafından Osmaniye Mahallesinde meyve sebze alım yeri yapımında sona yaklaşıldı.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Osmaniye Mahallesi ziyareti sırasında üreticiler en büyük eksikliklerinin ürettikleri meyve sebzeleri satabilecekleri kapalı bir alan olmamasını bildirmiş ve Başkan Karaçoban’ın talimatıyla çalışmalara hemen başlanmıştı. Mahalle ziyareti sırasında, üreticilerin sorunlarını dinleyen Başkan Karaçoban’ın talimatları sonrasında hemen harekete geçen ekipler, Osmaniye Mahallesi Kızıldağ mevkiinde Meyve ve sebze alım satımı için kapalı bir alım yeri yapımına başladı.

Alaşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından, Osmaniye Mahallesinin Kızıldağ mevkiinde, çiftçilerin ürettikleri ürünlerini daha kolay satabilmeleri için başlatılan kapalı alan çalışmasında ise sona yaklaşıldığı öğrenildi. Meyve-Sebze alım -satım yerinin çatı montajı tamamlanırken merkezin en kısa zamanda hizmete gireceği öğrenildi.