Turkcell ana sporsorluğunda hazırlanan İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı, sürprizleri ile 12-14 Aralık tarihleri arasında Harbiye İstanbul Kongre Merkezi’nde olacak.

Bugs Bunny ve sevimli çetesi Tweety, Sylvester, Taz, Duffy Duck birbirinden güzel ve renkli şovları ve mutfak atölyesi ile fuarda çocuklarla hem eğlenecek hem mutfaktaki hünerlerini sergileyecekler.

Bu yıl İBS’de tiyatro sever aileler de unutulmadı, fuar alanına kurulan tiyatro sahnesinde üç gün boyunca 9 kukla tiyatrosu sahnelenecek.

Ailelere ve çocuklara unutulmaz üç gün yaşatmayı hedefleyen İBS, iki farklı konseptte hazırlanan 15 partiye de ev sahipliği yapacak. Çevre bilincinin gelişmesine katkıda bulunmayı hedefleyen İBS, kurulan botanik alanı ziyaret eden çocuklara çınar ağacı fidesi hediye edecek.

İBS, üç gün boyunca Türkiye’nin duayen isimlerini de ağırlayacak. Yalvaç Ural, Yekta Kopan, Derya Baykal, Pınar Mermer, Elif Doğan, Tülin Kozikoğlu ve Duygu İçil’inde aralarında bulunduğu pek çok kişi hem ailelerle bir araya gelip sohbet edecek hem de kitaplarını imzalayacak.

Sosyal medya kanalları üzerinden 10 farklı yarışma düzenleyen ve yaratıcı aileleri ödüllendiren İBS, fuar alanında da üç gün boyunca anne, baba ve çocukları kurulan özel alanlarda yarıştıracak. Birinci gelenler birinden güzel ve değerli hediyelerin sahibi olacak.

Türkiye’nin ilk ve tek aile festivalini düzenleyen Genel Müdür Seçil Fida, "İBS olarak üç yıldır zor ve önemli bir iş yapıyoruz. Çocukları için en iyisini isteyen aileleri üç gün boyunca ağırlıyoruz. Sorularını dinleyip cevaplayan uzmanlarla, sağlıklı ve güvenilir ürünlerle, yaratıcı oyunlarla ve çocuklarıyla birlikte doyasıya eğlenecekleri etkinliklerle buluşturuyoruz. Bu yıl hepbirlikte yine çok eğleneceğiz, çok kazanacağız" diye konuştu.