Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), 22-26 Ekim tarihleri arasında Antalya’da yapılacak Yöresel Ürünler (Yörex) Fuarı’nda stant açarak, Bursa’nın değerlerini tanıtacak.

Üretildiği yörenin adıyla anılan tarım, gıda, sanayi ürünleri ve el sanatlarının tanıtılması maksadıyla düzenlenen fuarda, BTSO öncülüğünde, ilçe ve oda borsaları işbirliğiyle stant açılacak. Bursa standında Gemlik zeytini, havlu ve kestane şekeri tanıtılacak.

Yörex Fuarı’na BTSO, ilçe odaları ve borsa yöneticileri katılacak. BTSO heyeti, 22 Ekim Çarşamba akşamı Antalya Ticaret Borsası’nın düzenlediği TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da katılacağı akşam yemeği programına iştirak edecek.

BTSO tarafından ilçe oda ve borsaların iştirakiyle aylık olarak gerçekleştirilen ortak akıl toplantılarının 7’ncisi de 23 Ekim Perşembe günü Antalya’da Mardan Palas’ta düzenlenecek. Daha önce İznik, Karacabey, Orhangazi, Yenişehir, İnegöl ve Mustafakemalpaşa’da düzenlenen toplantıda Bursa ve ilçelerindeki faaliyetler masaya yatırılacak.

“BURSA’NIN DEĞERLERİNİ TANITACAĞIZ”

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, ‘Bursa büyürse Türkiye büyür’ zihniyetiyle hareket ettiklerini belirterek, “Bursa’nın 2023 hedeflerine ulaşması için ortak akıl toplantılarına büyük önem veriyoruz. Bu toplantılarla kentimizin yerel kabiliyetlerini harekete geçiriyoruz” dedi.

Bursa’nın potansiyelini ortaya çıkarmak ve sahip olduğu zenginlikleri tanıtmak için çalıştıklarını ifade eden Burkay, “Antalya’da düzenlenen Yörex Fuarı, Bursa’nın sahip olduğu değerlerin duyurulmasına büyük katkı sağlayacaktır. Burada da Bursa’nın gücünü hissettirmek en önemli görevlerimizden biri olacak” diye konuştu.