Ataşehir’deki Bistro 33, ‘Mekân, insanın kendini anlamlandırdığı bir iklimdir” mottosu ile iş dünyası için keyifli çalışma mekanı ‘Private Room’u tasarladı.

ABD’de yapılan bir araştırmaya göre çalışma ortamından tatmin olanların olmayanlara oranla yüzde 25 oranında daha az. Aynı araştırmaya göre ‘İyi çalışma ortamı ve şartları’, nitelikli çalışanı işyerinde kalıcı olma yönünde motive ediyor. Yeni şirket yönetimi anlayışlarına göre ise inovasyon (yenilikçilik) kavramı daha farklı bir alanda, yenilikçi çalışma ortamını tanımlamak üzere kullanılıyor. Bir ofis içinde ihtiyacınız olan her türlü imkânın sunulduğu bir sanal ofis düzeni “plaza” çalışanları için bu fırsatı ve rahatlığı sağlamıyor. Bu noktada Amerika ve Avrupa’da sıkça görmeye başlanılan yeni trend mekanların toplantı odaları iş dünyasının hizmetine girdi.

‘Mekân, insanın kendini anlamlandırdığı bir iklimdir’ mottosu ile yola çıkan Bistro 33 yönetimi, Ataşehir’deki Bistro 33 içinde yer alan ‘Private Room’u mevcut ofislere alternatif olarak değil ama aralarda kaçmak, toplantılarda farklı bir ambiyans içinde olmak için tasarladı. Dekorasyonuyla, geniş masalarıyla, yüksek tavanıyla farklı bir ambiyans içine girebilecek oda, motivasyon için özel olarak düzenlendi. Odanın bütçesi güne ve odanın tutulacağı saatlere göre değişinken minimum tüketim bedeli karşılığında hesaplanıyor. Bu süre zarfında belirlenen tutar karşılığında ister tek kişi ister kırk kişi siparişlerini verebiliyor, odayı kullanabiliyor, özel hizmet almaya devam edebiliyor.